Laatste week stage

Written by joericlaes on Tuesday May 13, 2014

Bug-fixing, presentaties & weekend!

De afgelopen 9 weken zijn voorbijgevlogen en dat wil al heel wat zeggen! We gaan de laatste week in en leggen de laatste hand aan de applicatie. Snel nog even wat bugs eruit halen, want vrijdag zou ik een demo moeten geven voor gans Intracto.

Op die 9 weken tijd heb ik heel wat bijgeleerd en kon ik steeds terugvallen op een team van gemotiveerde collega's.

Demo + presentatie

Vrijdag was het dan zover, mijn laatste dag stage. Naar traditie neemt de stagiair wat lekkers mee die dag.Image

Er werd mij gevraagd om een presentatie te geven 's middags over mijn stage. Rond 12 uur verzamelde al de collega's in de refter en gaf ik een korte presentatie + demo. Dit verliep goed, en we konden de zenuwen gemakkelijk onder controle houden!

Image

Intracto weekend

Een super afsluiter van mijn stageperiode was het befaamde "intracto-weekend". Vrijdagnamiddag vertrokken we richting Nederland om er even tussenuit te zijn met gans het team. Enkele sfeerbeelden kan je terugvinden op de Facebook-pagina van Intracto. Foto's weekendje weg

Image

comments powered by Disqus